Home » Onderwijs » Collegereeksen

Collegereeksen

In 2021 biedt het Titus Brandsma Instituut verschillende colleges aan die gaan over mystiek, spiritualiteit en geestelijke begeleiding.

Geestelijke begeleiding
Dit jaar (2021) wordt nog een aantal collegereeksen verzorgd rond het thema geestelijke begeleiding. Zo is momenteel de collegereeks Onderscheiding’ bezig. En in het najaar volgen de collegereeksen Liturgie en Niet-weten.

Door deze colleges te volgen doet u kennis en inzicht op vanuit de spirituele traditie. In de colleges staat niet zozeer de historische kennis van de spiritualiteit voorop, als wel het vermogen om deze kennis in de huidige context op een hernieuwde manier te begrijpen en vrucht te laten dragen.

Blended onderwijs
Vanwege de coronamaatregelen geeft het Titus Bransma Instituut de collegereeksen zowel fysiek als online. Dit betekent dat een beperkt aantal cursisten fysiek in Nijmegen aanwezig kunnen zijn. De overige deelnemers doen online mee en krijgen toegang tot een virtual classroom. 

Op het aanmeldformulier kunt u aangeven of u fysiek aanwezig wilt zijn of helemaal online onderwijs wilt volgen. 

Voor 2021 staan deze collegereeksen op de agenda:
> Onderscheiding (reeds gestart)
> Liturgie
> Niet-weten

Accreditatie SKGV collegereeksen 2020 – 2021
De Stichting Kwaliteitsregister Geestelijk Verzorger (SKGV) heeft de  collegereeksen 2020 – 2021 geaccrediteerd. De afzonderlijke collegereeksen leveren per collegereeks drie studiepunten op (zes inclusief werkstuk).

Aanmeldingsformulier TBI collegereeksen 2021
– Online invullen, printen, ondertekenen en opsturen
– Lukt online invullen niet, download dan eerst het formulier
> Algemene voorwaarden TBI collegereeksen
> Klachtenregeling Titus Brandsma Instituut